soler de vilardell / I5  / Gràcies DIVININGUI

Gràcies DIVININGUI

Amb el cor ple de sensacions i emocions, tanquem el nostre projecte de la TRIBU. Això no vol dir que deixem de ser una Tribu, tot el contrari, ara encara ens identifiquem més com a tal! Durant tots aquests mesos que hem anat prenent consciència de la importància de la convivència a l’aula, del respecte als amics, de les bones maneres, la solidaritat i d’estimar-nos, hem fet un gran creixement personal i de grup. Podem dir amb convicció que ja no som els que érem, hem evolucionat i la nostra vibració és molt més elevada!

Aquesta setmana ha estat especial perquè hem conegut al nostre líder, el Diviningui, que ens ha observat i acompanyat per ser millors persones durant tot aquest procés. Només les Tribus consolidades i ben arrelades de veritat, tenen l’oportunitat de conèixer-lo. A través de les seves cartes ens ha anat guiant per trobar el GR97, el foc on fem els nostres cercles, el camí de les cireres màgiques tan especials per nosaltres i casa seva.

Ha estat un moment màgic que segurament no deixarà indiferent a cap membre de la tribu. El Diviningui va tenir paraules per tots, va dedicar una estona a cada un de manera individual i finalment va fer entrega de l’amulet que ens recordarà per sempre que som una Tribu: el Japa Mala. Després d’això vam ballar junts la dansa tribal que hem après i finalment ens vam atrevir a fer-li una abraçada molt forta. Gràcies DIVININGUI!

Cliqueu sobre la imatge per veure el contingut