soler de vilardell / Sisè  / Visita al Museu del Cinema

Visita al Museu del Cinema

El dia 3 d’octubre els nois i noies de 6è vam anar a Girona per a visitar el Museu del Cinema. És una sortida relacionada amb l’Art, la música, la història…

Vam començar el dia amb una mica d’estrès, ja que anàvem en tren i justament hi havia incidències a la Renfe amb retards de més d’una hora. Tot i això, nosaltres vam tenir molta sort i vam arribar a l’horari acordat.

Un cop a Girona, primer vam fer un Taller sobre “Cinema i Música” amb un expert sobre el tema. Va ser una estona molt entretinguda i vam descobrir com es creaven els efectes sonors en temps passats, d’una manera totalment artesanal!!

A continuació, vam fer la visita guiada per totes les plantes del Museu, que recorre la història de la imaginació humana; des dels primers espectacles d’ombres fins a la invenció de la cambra fosca, la fotografia i finalment el cinema. Va ser un matí molt enriquidor.

Per acabar, vam dinar tranquil·lament i, després d’una estona de joc, vam caminar fins a l’estació de tren per tornar a Sant Celoni, i a l’escola. Un dia molt complet!

Aquí deixem unes quantes fotos de la jornada: (clica la foto)