soler de vilardell / P5  / La Maleta viatgera

La Maleta viatgera

La Maleta de les lletres ha viatjat cap a casa i tornat a l’escola cada dimecres i amb molta il·lusió s’ha fet recerca i investigació sobre una lletra. Des de casa ens heu portat moltes sorpreses i des de l’escola hem continuat el joc amb la mateixa motivació. Famílies, us donem les gràcies perquè sense vosaltres aquestes vivències i aprenentatges no hagués estat possible.

La primera lletra de l’Abecedari la va fer la Júlia, la B plena de fulles de tardor, en Bernat, la Gina va omplir la C amb cotons de colors, la D la va fer l’Adrián amb molts colors, la E, molt orgullosa de la seva tasca, l’Íngrid, la F, l’Abril que ens va portar paraules en francès, l’Ibai va fer una G plena de fulles, l’Azahara una H de macarrons i la I la va fer en Thomas amb molta creativitat.