soler de vilardell / Sisé  / Humanae (o quin color és el color “carn”?)

Humanae (o quin color és el color “carn”?)

*Humanæ (*clica per veure la seva web) és un treball fotogràfic en progrés de l’artista Angélica Dass, una inusual reflexió directa sobre el color de la pell, tractant de documentar els veritables colors de la humanitat en lloc de les falses etiquetes “blanc”, “vermell”, “negre” i “groc” associades a la raça. És un projecte que busca demostrar que el que defineix a l’ésser humà és la seva ineludible singularitat i, per tant, la seva diversitat.

Seguint amb aquesta idea (i aprofitant que estem treballant el concepte de fototips) hem continuat el projecte d’aquesta artista, creant els nostres autoretrats amb el fons de color del nostre to de pell; tant en digital (fotografia) com fent servir aquarel·les (dibuix).

Quina versió us agrada més?