soler de vilardell / Sisé  / Sant Jordi

Sant Jordi

Aquest Sant Jordi ha estat molt especial, emocionant, diferent, divertit… perquè hem celebrat dos concursos: un de dibuix i un altre de poesia.

El concurs de dibuix es va dur a terme mitjançant una votació popular, on cada alumne atorgava respectivament 3 punts, 2 punts i 1 punt al millor dibuix, segons el seu parer. Totes les roses van ser creades a l’aula. Aquí veieu algunes produccions en procés i part dels dibuixos finals exposats a l’escola per a la seva votació.

L’entrega de premis de dibuix es va fer esperar fins al final de la tarda, després del recital poètic. Aquí us deixem unes imatges de l’entrega de medalles als guanyadors:

Per concurs de poesia vam comptar amb un jurat d’alçada: la Montse Valero. I gran part de la màgia que es va viure a l’aula va ser gràcies a l’esperit poètic que es respirava amb cada recitació que van fer els nens i nenes de sisè. Van presentar composicions de qualitat i poemes que desprenien molta sensibilitat.

Publiquem aquí els textos guanyadors de medalles a l’or, la plata i el bronze i també els que van quedar finalistes: (cliqueu l’enllaç per llegir-los)

Medalla d’or: NOA SÁNCHEZ pel poema “M’omple el cor…”

Medalla de plata: LOLA ORTOLÀ pel poema “La família”

Medalla de bronze: GUILLEM GÁZQUEZ pel poema “La rosa”

I els finalistes: Gorgia Franco pel poema “¿Amor?”, Ian Pérez pel poema “Els meus pares” i Andrés Fernández pel poema “Les estrelles”.

Moltes felicitats a tothom per la vostra feina i participació!

Desitjo que aquest moment us quedi sempre a la memòria com un bonic record…