soler de vilardell / Sisé  / Sortida al teatre

Sortida al teatre

Com a activitat d’aula els alumnes de sisè van escriure, en parelles, diferents cròniques (i crítiques) sobre la sortida que vam fer al teatre. Mireu!

El darrer dimecres 20 d’abril els alumnes de 5è i 6è vam anar al teatre Ateneu a veure un magnífic espectacle de “clown”. Vam anar caminant amb el temps una mica just.

Una vegada allà, vam seure a les butaques impacients perquè comencés l’espectacle. L’obra transmetia una història sobre un hotel ple d’amor. L’escenografia ens va sorprendre molt. Tot estava molt ben decorat amb unes màquines impressionants i molt realistes. (Tothom deia que les volia tenir a la seva casa.) Però, definitivament, el que més ens va agradar va ser com només una persona podia transmetre tants sentiment sense cap paraula. Alguns del sentiments són: alegria, tendresa, amor, nerviosisme, humor i molts més… però és indescriptible tot allò que vam sentir!

Aquesta obra ens va semblar molt bonica i fins i tot alguns alumnes i professores es van emocionar perquè hi ha molt poques obres com aquesta. Aquesta pantomima ens va semblar molt entretinguda i no dubtarem en repetir.

Escrit pel Martí Roca i la Noa Sáchez

moment de l’obra “Italiano Gran Hotel”

El dimecres 20 d’abril, els nens i nenes de 5è i 6è van anar al teatre Ateneu de Sant Celoni per gaudir d’un magnífic “show” de clown mut. Vam sortir caminant des de l’escola fins al teatre, però vam arribar amb una mica de retard.

A hora de començar l’espectacle, ens va impactar a tots i a tots com un sol personatge, sense parlar, enmig l’escenari podia expressar-se fent servir els instruments, material i el so per fer-nos entendre tot el que ell volia mostrar-nos. La història era espectacular, romàntica, entretinguda, divertida… la veritat és que no hi ha paraules per descriure-la.

El “show” anava sobre un hotel anomenat ITALIANO GRAN HOTEL i una aventura entre una noia i el treballador de la bugaderia! Però l’espectacle no era res sense la sorprenent escenografia, un munt de roba i 3 màquines impressionants que ens va al·lucinar a tots hi ha totes, de fet tothom en volia tenir una!

Aquella obra era magnifica era una pantomima que, a part de meravellar-nos amb l’escenografia, ens va transmetre un munt de sentiments, expressions i emocions com: amor, tristesa, alegria, timidesa, etc. Aquell personatge ens va sorprendre per la capacitat d’actuar tan bé i fer-nos arribar tot aquell magnífic show sense paraules. Us la recomanem!

Escrit per la Lola Ortolà i la Sara Río

El dimecres dia 20 d’abril, els de cicle superior (5è i 6è) van fer una sortida per veure l’espectacle “Italiano gran hotel”.

L’obra va sobre un treballador d’un hotel que es diu George. Ell treballa rentant les tovalloles dels clients i està enamorat de la Meli, una noia que sempre li demana les tovalloles. Està decidit a declarar-se donant-li unes roses, però no pot per la seva vergonya.

El camí a l’Ateneu va ser com una carrera, ja que una tutora s’havia endarrerit uns minuts i arribà​vem tard. Però això no va importar molt perquè vam arribar just abans que comences.

Quan van apagar les llums, tots els cursos es van posar a cridar, però en el moment en què va sortir el protagonista, va haver-hi un silenci absolut, tothom es va quedar mirant amb molta atenció.

Aquesta obra era muda, però transmet tants sentiments que era impressionant.

Cada vegada que el George estava a punt de donar-li les flors i les treia del cistell, el públic es posava a lamentar-se. Al final de tot, quan el George ja es va declarar, tots es van posar a celebrar-ho, els únics sentiments que hi havia en la sala era alegria.

La tornada va ser bastant tranquil·la, no hi va haver cap problema. 

Quan vam arribar a classe ens vam adonar que l’obra va durar una hora!!

Vam estar TAN entretinguts que no ens vam adonar!!

Ha estat una de les millors sortides que hem fet aquest curs. 

Escrit pel Martí Cao i la Melania Starikova

El dimecres 20 d’abril els nens/es de 5è i 6è van anar a una obra de teatre i van arribar una mica tard perquè tarden a menjar i van molt lents en caminar, per sort ens van reservar les 6 primeres files del davant.

Va ser una obra on el personatge transmet gràcia, ansietat i estrès. L’obra és dels anys 80-90, d’un senyor que treballa en el  “Italiano Gran Hotel” com netejador, i farà i s’enfrontarà a tot per agafar valor i donar-li un ram de flors a la seva estimada.

Opinió personal:

Va ser molt graciosa perquè el clown era molt maldestre. És un espectacle que recomanem molt, ja que és apte per tots els públics i una obra amb un munt de sentiments.

Escrit per la Genesis Diaz i la Gorgia Franco

Els nens i nenes de 5è i 6è, van anar a l’ateneu. A veure un clown.

El clown, comunicava que el personatge treballava a un hotel al soterrani, rentant llençols a la rentadora. I ell, estava enamorat d’una treballadora de l’hotel i li donava els llençols per un ascensor de roba.

També volia donar-li un ram de flors, però tenia molta vergonya. Al final va poder donar-li les flors, inclús va pujar ell també per l’ascensor.

L’espectacle va ser divertit i emocionant.

Escrit per l’Anna Ziyí i l’Izan Sánchez