soler de vilardell / P5  / Collim les primeres verdures de l’hort

Collim les primeres verdures de l’hort

Aquestes dues setmanes abans de les vacances de Setmana Santa hem collit algunes de les verdures del nostre hort. Els nens i nenes de P5 han agafat les cols, els i les alumnes de primer les escaroles i la classe de segon les bledes i els espinacs. Totes les verdures que es van collint les repartim entre els nens i les nenes d’aquestes classes. A l’hort encara ens queden les faves i els pèsols que cada dia estan creixent més. També tenim la part de plantes aromàtiques, la qual ampliarem de cara al tercer trimestre. A més a més, just tornant de vacances plantarem noves verdures per poder collir-ne els fruits abans d’acabar el curs escolar.

El projecte de l’hort és molt engrescador i els i les alumnes es mostren molt motivats i gaudeixen participant i aprenent de manera directa.