soler de vilardell / Cinquè  / SANTA CECÍLIA!!!

SANTA CECÍLIA!!!

Aquest dilluns vam celebrar Santa Cecília d’una manera diferent de la que havíem fet els últims anys. Com que a causa de la situació actual no podíem convidar els alumnes de l’institut, que altres anys havien vingut a oferir-nos un concert, ni tampoc convidar-vos als familiars que toqueu algun instrument, vam decidir fer un concert amb els nostres propis músics del Soler!

Així que la tarda del dilluns vam fer l’actuació 3 vegades, per tal de no ajuntar-nos tots plegats al gimnàs de l’escola.

Van tocar els següents alumnes: l’Aisha (6è), la Bruna (5è), l’Avril (5è) i l’Arnau (3r) toquen el piano, la Lola (6è) i l’Arlet (4t) toquen el violoncel, la Sharon (5è) toca la bateria, l’Aina (4t) toca la flauta travessera, l’Elies (4t) toca la guitarra elèctrica, l’Aran (3r) toca el clarinet i la Maria (3r) toca el saxo.

A més a més, els alumnes de 4t i 5è van interpretar una percussió corporal que estan preparant per l’espectacle d’hivern.

Tot plegat va fer que passéssim una tarda musical molt familiar i enriquidora!!!

FELICITATS A TOTS i TOTES LES QUE VÀREU PARTICIPAR!