soler de vilardell / Notícies  / INICIEM EL TREBALL DE L’HORT

INICIEM EL TREBALL DE L’HORT

Els nens i les nenes de segon, juntament amb els alumnes de P5 i primer som els encarregats de desenvolupar el projecte de l’hort a l’escola. Vam començar traient males herbes, removent la terra i afegint terra amb adob. Després vam trasplantar planter que els alumnes de segon van anar a comprar al mercat. Ara ens organitzem per torns per regar i cuidar l’hort entre les classes de P5, primer i segon.

Les fotografies que trobareu a continuació són del dia que van anar al mercat del poble a comprar planter.

La classe de les llobes i els llops van trasplantar els espinacs i van sembrar els pèsols de llavor. No tenim fotografies del moment, perquè el cel estava molt ennuvolat, a punt de ploure, i vam realitzar la tasca ràpidament, just abans que comences a ploure de valent. Els alumnes de segon van ser molt eficients per deixar-ho enllestit en un moment i no moris el planter si esperàvem més dies sense trasplantar-lo.

Al nostre hort tenim: cols, faves, pèsols, escaroles, bledes, espinacs i plantes aromàtiques.