soler de vilardell / Cinquè  / Música: els drets dels infants

Música: els drets dels infants

Benvolgudes famílies!


Des de l’inici d’aquest curs tan especial teníem molt clar que moltes activitats de música no es podrien fer o s’haurien d’adaptar a les circumstàncies actuals. 


Des de l’escola hem afrontat aquesta situació amb positivisme, vetllant perquè cada grup-classe del Soler gaudeixi d’algunes estones de música amb la implicació de cada tutor/a i intentant celebrar algunes de les festes escolars amb la representació d’un ball per classe, com va ser el cas de Carnestoltes, sempre respectant les mesures de seguretat.


No obstant, com a especialista de música, em quedava el neguit de poder fer una activitat musical conjunta amb tots els alumnes del Soler de Vilardell. 


Amb els dos grups de 3r hem preparat un videoclip de la cançó ELS DRETS DELS INFANTS, del grup XIULA, i hem demanat la col·laboració de totes les altres classes de l’escola. A petició dels mateixos nens i nenes de 3r, hem preparat la cançó amb llengua de signes i ells mateixos han fet un treball de cerca per descobrir quin signe correspon a cada paraula, així com escollir el racó de l’escola on han gravat la seva frase. Fa setmanes que hi estem treballant i esperem que la rebeu amb la mateixa il·lusió que l’hem preparat.


Agraïm la col·laboració de tots i totes les mestres de l’escola, que s’han animat a participar en aquest projecte musical!