soler de vilardell / Segon  / PROGRAMA DE CUINA

PROGRAMA DE CUINA

El producte final del nostre Projecte sobre la cuina ha estat la preparació d’un programa d’esmorzars saludables per equips cooperatius.

Durant el projecte vam conèixer els diferents tipus d’aliments, quins hauriem de consumir més i quins de menys. També què vol dir la paraula “saludable”, els bond hàbits i la higiene. Tot això, aprenent alhora a treballar en equip. Vam decidir organitzar un programa de cuina, inspirats en el programa Manduka de TV3.

Vam veure junts com era l’estructura del programa, vam triar un esmorzar saludable, vam elaborar el guió del programa, la recepta a ordinador i vam assajar molt. Per això, després d’un temps de feina de post-producció, us ensenyem a preparar esmorzars saludables de la mà dels xefs i artistes de segon:

Programa de cuina de l’equip cooperatiu Els Indis
Programa de cuina de l’equip cooperatiu Les Papallones
Programa de cuina de l’equip cooperatiu Els Dofins
Programa de cuina de l’equip cooperatiu Els ositos panda
Programa de cuina de l’equip cooperatiu La selva
Programa de cuina de l’equip cooperatiu Zombis Bat
Programa de cuina de l’equip cooperatiu Les aranyes