soler de vilardell / Notícies  / TERCER TRIMESTRE

TERCER TRIMESTRE

Comencem un nou trimestre, de manera inèdita i ple d’incertesa, tal  com vàrem tancar l’anterior.

Tot l’equip docent estem treballant per organitzar aquest tercer trimestre i fer un acompanyament en el benestar emocional dels infants i les seves famílies.

Segons indica el mateix Departament la docència durant el 3r trimestre haurà de ser virtual i l’avaluació qualificadora. Ha de suposar un valor afegit en l’avaluació, i no una penalització. Per tant, l’escola està adaptant els criteris d’avaluació.

S’ha fet un diagnòstic de les eines tecnològiques, la connectivitat i la disponibilitat horària dels infants.

Una de les preocupacions és vetllar perquè tothom tingui les mateixes possibilitats en aquest moment d’aprenentatge virtual.

Us volem explicar que és el que hem posat en marxa en els diferents  cicles.

Totes les tutores estan en els grups de whatsapp de les seves classes, i estan en contacte amb els seus alumnes i les famílies per mail, whatsapp i videotrucades (amb petit i gran grup). Intentem fer un suport i seguiment el més personalitzat possible de cada infant. 

*Infantil: van fent propostes sobre diferents activitats lúdiques i les famílies fan el retorn enviant fotos per watssap, videos, fent comentaris i es troben en les videotrucades…. Les famílies de P5 també poden enviar les feines, així com preguntes i dubtes al mail infantildinos@solerdevilardell.cat

*Cicle inicial: les tutores i les especialistes del cicle, han creat una pàgina web on hi ha diferents propostes de diferents àmbits. Les famílies envien les feines al mail cicleinicial@solerdevilardell.cat i així les mestres fan un retorn de les feines que reben. Cada setmana hi ha un repte que s’ha de resoldre.

https://sites.google.com/xtec.cat/cicleinicialsolerdevilardell/desplega-tria-i-remena

*Cicle mitjà: treballa a través dels classroom, ja que tots els alumnes tenen un correu personal de l’escola. Es fan un màxim de 10 propostes per setmana. És molt important que els alumnes vagin fent aquestes propostes i les envien a les mestres.

*Cicle superior: també es treballa amb classroom i es presenten les feines a través de diferents formats (un telenotícies, masterchef, scape room) que han preparat les mestres del cicle. Els alumnes són autònoms per això és molt important que es responsabilitzin de fer les feines i enviar-les a les mestres.

Per a qualsevol qüestió que ens vulgueu fer arribar, l’equip directiu està a la vostra disposició a l’adreça de correu de l’escola a8065305@xtec.cat.

Seguirem informant-vos de les noves instruccions que anem rebent.

Us agraïm la vostra col·laboració i comprensió.