soler de vilardell / P3  / Tardes de música a infantil!

Tardes de música a infantil!

La classe dels conillets (P3) hem conegut la història de “El cargol i l’herba de poniol” i hem après una cançó per ajudar al cargol a arrencar l’herba. També hem fet de directors i directores tot senyalant amb els braços si els nostres companys/es havien de tocar els instruments o fer silenci. Finalment, com podreu veure, ens agrada molt relaxar-nos tot fent-nos massatges o escoltant música tranquila estirats al terra…

A la classe dels pirates (P4) aquestes últimes setmanes hem après moltes coses! Hi ha objectes que fan soroll i altres que no, però tots els objectes que fan soroll no son instruments musicals. Entre tots ho hem anat experimentant i els hem classificat en 3 grups: objectes que no sonen, objectes que sonen i instruments musicals.

També hem jugat a un joc molt divertit, on un infant seu en una cadira amb els ulls tancats i 4 infants han de treure les maraques que té sota la cadira, sense que sonin! Si en sona alguna, el que està assegut amb els ulls tancats ha d’endevinar de quin costat ha sonat.

Ens agrada escoltar cançons noves i inventar-nos moviments. Com veureu, un grup ballaven com robots!

A la classe dels dinosaures (P5) hem començat a posar nom a alguns elements musicals que hem anat experimentant fins ara. Hem fet uns jocs de discriminació auditiva per endevinar si un so era agut, mig o greu. També estem aprenent a escriure alguns ritmes!