soler de vilardell / Cinquè  / Nous projectes musicals!

Nous projectes musicals!

Aquest segon trimestre, algunes classes de primària hem començat nous projectes musicals!

L’alumnat de 2n participarà al Fem Dansa i ja hem començat a posar fil a l’agulla.

Els nens i les nenes de 3r, com cada any, assistiran a la ballada de sardanes i aquesta setmana ja han conegut la parella de sardanistes que ens ajudaran a aprendre’n a ballar.

El grup de 4t, que enguany s’han estrenat amb la flauta dolça, molt aviat començaran una nova aventura: El ball de bastons!

Els alumnes de 5è, han conegut la història d’en Marcel, el protagonista de Cantània d’aquest any. Sense conèixer en Marcel directament, ja ens ha fet pensar, reflexionar i fins i tot emocionar!! Sens dubte Cantània és el projecte més gran i ambiciós de tots aquests, però hem començat amb molt bon peu i la satisfacció final dels nens i nenes serà inoblidable!

Els alumnes de 1r i de 6è, no tenen cap projecte musical on hagin d’actuar fora de l’escola, però segur que trobarem la manera de poder compartir els seus aprenentatges musicals, ja sigui amb companys/es d’altres cursos o amb les famílies.