soler de vilardell / P5 / Fem Dansa

Fem Dansa

Aquest divendres 17 de maig ens hem trobat totes les escoles del Baix Montseny al 16è “FEM DANSA”.
Enguany s’ha acordat conjuntament amb els ajuntaments modificar el nom de la ballada per tal de recordar el Joan Serra, creador, impulsor del Fem dansa i de la pedagogia de la dansa: ” Mirem, escoltem, ballem i improvisem”.
Al llarg del curs, p5 i 2n  ens hem preparat un conjunt de balls, seguint unes consignes comunes per tot l’alumnat de la zona.
La trobada dansaire ha estat al pavelló municipal d’esports de Sant Celoni, repartits en dos torns hem participat les següents escoles: Escola Montnegre, Escola Torre Roj,a Escola Vallmanya, Escola Josep Pallerola, Escola Damià Mateu, Escola Vallgorguina, Escola Trenta Passes, Escola Matagalls, Escola Soler de Vilardell i  Col·legi La Salle.
Ordre de la Ballada (si cliqueu als enllaços veureu ballar el grup en concret, i al final d’aquest article trobareu el vídeo sencer de la jornada):

Mireu, mireu quins ballarins…!