soler de vilardell / Quart / MontQuímic

MontQuímic

Els alumnes de 4t han participat a la 2º edició de la fira d’experiments químics, “MontQuímic”. Han exposat els seus experiments, i han voltat per la fira coneixent els experiments dels altres centres. També han pogut gaudir dels experiments realitzats pel Marc Boada, reconegut divulgador científic.

El projecte MontQuímic busca promoure el procés d’ensenyament-aprenentatge de la química des de metodologies experimentals que generin un aprenentatge més significatiu i motivador per a l’alumnat i potenciïn en l’alumnat el gust per la química.

Al final de la fira cada empresa col·laboradora juntament amb l’Alcalde i el director dels Serveis Territorials del Departament d´Ensenyament del Vallès-Maresme, Pere Masó Anglada han fet l’entrega d´un diploma i de un llibre “ Els Elements”, Theodore Gray, un per cada centre educatiu.