soler de vilardell / P4 / El SECRET de la GUINEU

El SECRET de la GUINEU

Al cap d’una estona, quan ja havia plorat molt i estava més tranquil, una guineu se li va acostar i el va ensumar. El nen, encara amb alguna
llàgrima, li va dir que era molt bonica. Qui ets? Vols jugar amb mi? – Li va preguntar- . La guineu va fer un salt enrere en veure que aquell nen era petit, delicat i innocent. No puc. –Li va dir-. No estic domesticada. Què has vingut a fer al Planeta Terra?
– M’he enfadat amb la Rosa i he vingut a buscar nous amics, però és molt difícil. A on son les persones? I què vol dir domesticar??
– Aquest planeta és molt avorrit, cada dia és igual, caço gallines i les persones ens cacen a les guineus. Vens a buscar persones? -Va dir
la guineu una mica espantada-. Domesticar vol dir “crear lligams”, ESTIMAR.
La guineu va tenir una gran idea. Li va demanar al Petit Princep que la domestiqués així podrien ser amics per sempre, únics tots dos. Cada dia seria diferent i divertit! Així va ser com el nen, sense saber-ne molt, va domesticar a la guineu amb molta paciència i esforç. Cada dia estaven més a prop l’un de l’altre i van arribar a ser amics únics al món. Això va fer que el Petit Princep s’adonés que la seva Rosa era única, que l’havia domesticat i que l’havia abandonat…
Abans que continués el seu trajecte en la cerca de nous amics, la Guineu li va dir un secret al seu amic perquè estigués més content: NOMÉS S’HI VEU BÉ AMB EL COR, L’ESSENCIAL ÉS INVISIBLE ALS ULLS!

 

Des d’aquell moment no en sabem res més del Petit Princep. L’Aviador ens explica que va desaparèixer caminant pel desert de l’Africa al costat d’una serp.

Si mireu al cel des d’aquell lloc al desert, podreu veure un estel molt il·luminat que somriu.
– Sabeu qui és?

 

I fins aquí el nostre viatge acompanyant a l’aviador i el Petit Princep. El seu objectiu (i el nostre) s’ha fet realitat: ha aconseguit fer un bon amic! I a més li ha dit un secret molt important i és amb això que ens quedem!

Per aquest motiu, aquests ultims dies ens els passem jugant a la “Guineueta Cega”. Tots som diferents  i podem ser AMICS!