soler de vilardell / Sisé / Biblioteca

Biblioteca

A l’hora de biblioteca estem treballant la utilització del correu electrònic i del drive dintre de l’entorn del classroom a través de diferents activitats: escriptura creativa, lectura i comprensió dels llibres “La porta dels tres panys” de Sònia Fernández Vidal, i “La leyenda del Rey Errante” de Laura Gallego, amb l’objectiu d’aplicar estratègies de comprensió lectora i d’expressió escrita, utilitzant les noves tecnologies.

També hem iniciat la lectura del llibre “El petit príncep” d’Antoine de Saint-Exupéry. És una història on l’autor expressa valors humans essencials: el sentit de la responsabilitat, la importància de l’amistat i de l’amor, el respecte, el desig d’aprendre, la recerca del significat de la pròpia vida, la capacitat de veure més enllà del que és obvi, la protecció del medi natural…