soler de vilardell / P3 / LA MALETA VIATGERA DE…

LA MALETA VIATGERA DE…

Dilluns a la tarda, hem gaudit de dues visites molt especials; primer de tot ha vingut la Marta, la mare de l’Ària, i juntes ens han mostrat tot allò que li encanta fer a l’Ària (jugar amb totes les seves nines, veure una vegada i una altra la peli del la Frozen i gaudir dels moments amb la família, a casa dels avis, als peus de la muntanya de Montserrat).

 

Més tard, hem pogut conèixer una mica més al Joel a través de l’acompanyament dels seus pares, l’Àlex i la Laura. Tots tres ens han explicat que al Joel li encanta jugar amb els clicks de playmobil, fer construccions, compartir estones amb el seu germà petit i amb el seu preciós gos. També hem descobert algun secretet del Joel, com el seu Pandi.

 

Moltes gràcies a les dues famílies per la visita! Ha estat tot un plaer.