soler de vilardell / P5 / Els ocells ja tenen casa…!

Els ocells ja tenen casa…!

Després de recollir els nius als follets, ens trobem que hem de penjar les casetes als arbres del pati…però com? Ara cal demanar consell als experts. I qui millor que… els guardes forestals del Montseny!

La Jana i el Ricard ens preparen una xerrada informativa. Hem de saber quins ocells poden passar per la zona i quin tipus de menjar els hi deixarem a les menjadores.

Els ajudem a penjar els nius amb una gran escala.

Ara toca observar…els prismàtics són fantàstics! Però ens hem d’amagar i fer silenci si volem que els ocells es deixin veure. Potser serà un pit-roig, una mallerenga carbonera, un gaig o una merla…sort que ens han deixat una petita guia d’observació!

Moltes gràcies, ens ha fet molta il·lusió!!