soler de vilardell / Quart / Projecte: Com podem omplir de vida la terrassa? Dissenyem un espai aromàtic.

Projecte: Com podem omplir de vida la terrassa? Dissenyem un espai aromàtic.

Hem començat a pensar i treballar sobre l’espai aromàtic que volem dissenyar a la terrassa. Després de crear les parelles de treball i veure un video de l’Ada Parellada sobre l’hort aromàtic, comencem a tenir clar quines plantes hi podem plantar: sàlvia, farigola, romaní, orenga, juliverd, marduix… Ara haurem d’estudiar-les bé per descobrir si ara és època de plantar-les o no. Algunes persones han portat menta i espígol a la classe.

Ens hem fixat que necessitem saber quines característiques té la terrassa on posarem els testots, per saber-ho, hem parlat sobre la necessitat de saber les mesures de la terrassa i hem estat parlant sobre què era el perímetre i l’àrea, hem buscat la definició al diccionari i l’hem copiat al diari que estem fent. La propera sessió anirem a mesurar i farem els càlculs necessaris. Estem molt engrescats amb aquest projecte!