soler de vilardell / P4 / Un NOU VIATGE comença…

Un NOU VIATGE comença…

El nostre amic aviador, feia moltes hores que volava per damunt del desert del Sahara i es trobava molt cansat. Estava desitjant aterrar i trobar una font per beure aigua, doncs tenia molta sed i feia molta calor…

 

Pilotava un avió  molt bonic de color marró i vermell, amb unes ales molt llargues les quals li permetien volar molt ràpid. El seu avió li agradava molt perquè se l’havia construït amb les seves pròpies mans amb l’ajuda dels seus amics, es clar!. Després de molts anys d’esforç per fi el posava en marxa i estava molt content.

 

De cop i volta, el motor li va fer un soroll molt estrany. Semblava que la benzina se li havia acabat! I ara què?? –Va sentir molta por– . Com que era un aviador molt valent i feia molts anys que conduïa avions, va decidir que faria un aterratge d’emergència. I així ho va fer…

 

Nosaltres, com aviadors practicants, vam ajudar-lo a fer aquest aterratge, però també sentiem por…

Cantant, tots junts, la nostra cançoneta (hit d’aquest curs), un a un, es van anar posant el casc i quedava nomenat AVIADOR!