soler de vilardell / Sisé / A EDUCACIÓ EN VALORS TREBALLEM LES RELACIONS ENTRE LES PERSONES

A EDUCACIÓ EN VALORS TREBALLEM LES RELACIONS ENTRE LES PERSONES

A sisè cada grup ha decidit quin tema treballaria dels que havia proposat la mestra. Tots ells formen part del tema principal “Les relacions entre les persones”. Alguns d’ells van estar proposats pels alumnes amb anterioritat com el “bullying”.

Dins “La igualtat de gènere”, els nois i les noies han decidit concretar amb el tema: “Les cançons per la igualtat de gènere”.

També s’ha treballat “El Ciberbullying”.

Aquest treball ha estat molt autònom. Fins i tot, la mestra ha deixat que els nens i nenes s’agrupessin lliurement només per aquesta vegada, per així, de pas observar i avaluar les relacions interpersonals que tenen els alumnes entre ells.

 

Han decidit què volien aconseguir en aquest treball, quin procés seguirien i quins serien els procediments, eines i recursos que utilitzarien. La mestra ha estat fent de guia, d’observadora empàtica per veure que és el que necessiten i suggerir, aconsellar, fer pensar, animar, motivar, oferir diferents recursos. Però, ells són els que en última instància, han decidit.

  

Gairebé totes les nenes i els nens han treballat amb molt d’interès i motivació.