soler de vilardell / P3 / A en NICOLAS li agrada l’ESPORT!

A en NICOLAS li agrada l’ESPORT!

Aquest dilluns en Nicolas i els  seus pares, ens van portar una motxilla plena de sorpreses!

 

Primer de tot, ens van ens van explicar que la seva iaia li ha ensenyat a jugar a pàdel i tot sovint practiquen aquest esport junts. Ens va fer una demostració i ens va deixar provar les raquetes.  Quin riure quan ens vam adonar que no és fàcil fer creure les pilotetes…

 

Després d’això, ens va ensenyar una de les seves joguines preferides, amb les que més s’entreté a casa: uns patinets amb un circuit on els fa saltar.  Ah, i al “Rayo McQueen” i la moto, també els fa saltar per aquí… S’hi pot estar hores!!

 

Ens va encantar quan ens va explicar que el dia abans havia anat a córrer una cursa a Girona, amb els seus pares i en Thomas, i havia guanyat una samarreta i una medalla!

 

Com veieu li encanten els esports i el moviment a en Nicolas, però també li agrada relaxar-se quan arriba l’hora d’anar a dormir. La mare i el pare li expliquen contes al llit amb la llum apagada, amb una lot per no despertar al germanet que ja dorm… Bona niiiit!

 

Gràcies família!