soler de vilardell / Sisé / Preparant l’exposició del nostre repte.

Preparant l’exposició del nostre repte.

Aquest trimestre estem preparant el repte que  presentarem al Robotseny. Hem de muntar una petita exposició adreçada als alumnes de 3r i 4t on expliquem com podem prevenir els efectes del canvi climàtic.

De moment tenim uns plafons on estem començant a afegir el contingut. Estem acabant una comprensió lectora sobre què és el canvi climàtic i aquests dies hem crat unes targetes de vocabulari amb la eina de disseny Canva. Cada alumne ha fet una proposta, seguint unes indicacions iguals per tothom, i després hem escollit les dues presentacions més bones, tant pel que fa al disseny com al contingut.

Van guanyar la Fàtima i la Joana, que finalment han fusionat les seves propostes i n’han creat una de conjunta.